Bäbis på besök


Visst är jag sööt :-)


Midsommar







Mönster: Ide-design

Storlek: 80

Tyg: Tygfabriken
(tygaffär i Karlstad)

Är så kul att sy söta klänningar emellanåt med spets , blommor och jordgubbar. Blir mest färgglada mjukisar så det här är verkligen omväxling... Denna ska Amelia ha på midsommarafton:-) Om vädret tillåter...
HOPPAS!!


Hundkläder, jordgubbsklänning, påslakan...

Håller på med massa olika projekt nu som jag inte hunnit blogga om. Ett liten fleecetäcke till en chihuahuavalp:-) Sååååå litet! Var kul att sy när jag kom igång, lite knåp var det att rita mönstret. Hade bara mått på ett papper, ingen hund att prova på. Blev minst sagt förvånad när det passade... Så fler sådana ska sys till den lilla valpen.

Syr en midsommarklänning till A, bloggar mer om den när den är klar.

Påslakan till vagn/vagga är sytt och ska även trycka en text på innan det är helt färdigt, så jag väljer att visa efter texten kommit dit:-)

Ska försöka ta mig i kragen och slutföra och blogga i eftermiddag, om min trötta (var på galej och drack alkoholhaltiga drycker med jobbet igår) sambo vaknar till liv...

Ha en skön eftermiddag!

Blommig mjukis







Mönster: ide-design
Storlek: 90 (2 år)
Tyg: Mg tyger

Skulle göra denna till lillan i familjen,
blev dock extremt stor... Jag tänkte strl 90=86 ungefär. Läste efteråt på mönstret och där stod det tydligt att strl 90 i detta mönster passar ett barn i tvåårsåldern :-) Jaja, är det någon som är intresserad att köpa denna?? Kontakta mig. Annars får den ligga på hyllan ett tag! Använde resår i mudden i byxorna för att det inte ska hasa ner under lek, upplever att vissa muddisar blir slappa efter ett tag. Ska sy en till mjukis som passar smulan :-)


Sovpåse



Mönster: Mc call`s´
Storlek: 0-4 månader
Tyg: Jnydesign

Har två mönster på sovpåse, tog det utan knappar då det känns mysigare till di allra minsta... Mycket kul att sy denna! :-)


leverera bebisoverall


Nu har jag äntligen fått tummen ur och satt i knappar och sytt dit mudd i ärm och benslut!


så nu ska den till min syster i väntan på bebisen :-)



"bara" knappar som ska i ...


och det brukar ta sin tid... :-)

Snart så kan lilleman använda denna!


Sommarkläder


Klänning till A och t-shirt till L

En volang gjorde den lite extra somrig...

övre delen på klänningen är fodrad med velour (mest för syns skull)

Tyget kommer ifrån jnydesign 
Mönster: ide-design
Krångel... Fattade inte hur jag skulle göra "vecken där uppe"
Plus: Vet hur jag ska göra på nästa klänning :-)


Snart

är jackan klar! Bara ärmslut och blixtlås som ska fixas. Återkommer med bilder snart... Har klippt och nålat både t-shirt och klänning, ska bara sys ihop :-) Snart kommer bilder på det med.

Går så segt med sömnaden nu, orsaken är en liten mer rörlig dam som stjäl min uppmärksamhet hela tiden :-) Är inne i en "jag kan stå utan att ramla-period" hehe Så är det dock inte för hon ramlar heeeela tiden, snart är det över och hon kan springa lika snabbt som storebror och mamma kan sy igen :D

Ha en trevlig helg!!

Jacka

En manchesterjacka håller jag på och syr till sonen, fodrad med velour... Var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, däremot valde jag fel mönster. Jackan jag syr ska dras över huvudet, är i trängsta laget. Men men det får bli så nu, måste testa sig fram för att veta :-)

Nästa gång tar jag ett annat mönster! Har inte sytt nånting idag, har haft trevligt besök hela eftermiddagen! Nya tag imorron :-)


Ska sys ihop i sidorna och sättas i blixtlås sen är den klar :-)

RSS 2.0