Möhippa och bröllop

Var ett tag sen nu men jag vill bara visa bruden (bakifrån :-) , då jag inte vet om jag får lägga ut bild på henne???) Hon var vacker som en dag! Festen var riktigt röjig! Alla dansade,  skrattade, fällde nån tår... Innehöll allt som ett bröllop ska innehålla.


En lite suddig bild tyvärr, den enda som inte visade deras ansikten.

Tack kära kusin för att vi fick komma och dela er stora dag!



SYSTER YSTER har även tagit studenten!!


Firade dagen och natten lång! Inte jag alltså... ;-) Finaste studenten!

Möhippan delar jag inte med mig bilder av, dom visas endast för inblandade parter... I vilket fall var det en fantastiskt rolig vecka, en bra start på sommaren!

Grattis smulis!!!!!

Min Amelia fyllde två år idag... Hjälp vad fort det går!



GRATTIS PÅ 2-ÅRSDAGEN!! Fick sin första cykel idag, valde själv... En mörkrosa naturligtvis :-) Marängtårta med bär och saft oxå dagen till ära!

Barnvagnsgardin :D


En ny variant på alla dessa solskydd till vagnen.


Fästes med krokar i sufletten.


Kan även rullas upp precis som en gardin och knytas med två bomullsband.

Varför jag kom på denna iden? Jo för det första är jag såååå trött på skrik och olika försök till att täcka för vagnen med filtar när solen lyser. Det blir tokhett med en filt för, och så sitter dom inte kvar.

För det andra har jag börjat sytt "skötväska/shoppingpåse (man använder den till vad man själv känner för). Tyckte detta var en rolig grej. Solskydd och väska som matchar.

För det tredje... vet ej. Men riktigt rolig att sy i alla fall. Så fler lär der bli!

Pris: 80 kronor
Pris för väskan: 90 (som jag ej har på bild än)

Pris för både väska och solskydd: 150:-

Ska försöka få till en bild på väskan som redan är borta hos sin nya ägare.

På solskyddet finns en text "jag sover" står det (Syns längst ner till vänster på första bilden). Är möjligt att få valfri text. Broderad text med symaskinen.


Denna veckan...

Har varit jobbig. Men inte bara jobbigt utan även otroligt fin... Har varit på begravning för min kära arbetskamrat som gick bort efter att hon kämpat emot cancern hon hade i sin kropp. Det var den finaste begravning jag varit på.

Till dig J, DU var en av de starkaste och godhjärtade människor jag har fått möjligheten att lära känna. Saknaden är stor, samtidigt som jag försöker minnas det roliga, precis som du ville. Har fortfarande svårt att förstå att du är borta... Längtar efter att få se din lilla krabat, som du sa "han kommer få er att skratta".
Jag kommer leva mitt liv fullt ut, för jag vet att du vill det. Varje dag jag går upp och har ont tänker jag på dig, jag är så tacksam över att jag får gå upp ur sängen varje morgon!
Du kämpade ända in i det sista, brydde dig fortfarande om hur andra mår även när du själv var så dålig så du knappt kunde prata.
Sms:et du skickade efter att vi var hos dig har jag sparat men vill även skriva det här för att minnas : "De va roligt att träffas idag, hoppas ni har förståelse för att jag inte var social. De va bara kul och få se er en sväng. Kram J"

När jag fick det grät jag, så sjuk och så mån om alla andra... Jag ska försöka att blicka framåt och se det ljusa, jag vet att du är med oss.

VILA I FRID.

Jag är tacksam att jag har familj, släkt, vänner som finns runt mig. Vill bara säga att jag älskar er otroligt mycket. Har insett att jag måste säga /visa vad jag känner för livet är inte evigt!!

"Lev som om varje dag vore den sista"


Jag tävlar!

Hjälp oss bli fler
"Gillar du färgglada kläder och tyger, hjälp oss bli fler på facebook, bjud in dina vänner att gilla JNYdesign, eller skriv detta inlägg på din blogg, och skriv sedan en kommentar på facebook och/eller på bloggen här för att vara med i utlottningen. Delar du på båda sätt och skriver kommentarer på båda så får erhåller du två lotter. Utlottningen pågår till 15 Aug (när vi kommit hem från Mässor och semestrar och allt återgått till det normala)
Vi lottar ut 10 enkilos paket med tyger från JNYdesign (alternativ klädpaket i valfri storlek till samma värde som tygerna)"

Här är vi!



Här är alla mina dockor. Är du intresserad? Kontakta mig på [email protected] Lite dålig bild så här kommer vi en och en.


Emil heter jag! Har inte fått kläder än men det får jag innan jag säljs... 35 cm lång docka, stoppad med vadd.


Ella heter jag och jag har kläder men dom är bara tillfälliga då tröjan är def. Är också 35 cm lång och stoppad med vadd.


Lisa heter jag och jag bor här i huset, vet inte om jag är till salu... kanske.

Alla dessa dockor är s.k påklädningsdockor och passar barn över 3 år, naturligtvis kan mindre barn också leka med dessa dockor.  Rekommendationen 3 år är för att mindre barn troligtvis inte kan klä på/av själva.
Mycket uppskattade av båda mina barn. Dockorna kan sköljas för hand om dom blir smutsiga. Jag älskar dessa små tygdockor, varje docka är personlig, ingen är lik den andra.


overalldocka ca 20 cm lång, passar mindre barn. Går ej att ta av kläderna.


Oxå 20 cm liten :D


Skogsklänning



Sydde en klänning utan ärm till smulis, bra att ha och byta med!



Har även sytt två "kycklingmössor" till förskolan. Liam och ett till barn ska vara utklädda till kycklingar på sommarfesten :D Ska bli spännande att se vad det är dom ska göra alla barn.

Nu ska det sys till mig själv tror jag, eller möjligtvis till grabben i huset som blev lite ledsen för att jag inte hade sytt något till han...

Ha en bra dag!


Bild kommer på dockorna...

snart. Har prioriterat annat. Bla, umgåtts med vänner, kalas för mig själv mm. Men nu snart så kommer det pris och bild.
Har påbörjat en stickad tröja till en liiiiiten bebis :D Får sticka lite i taget för fingrarna domnar efter varje varv, tur att koftan är i en liten storlek.

Återkommer strax!


RSS 2.0