Stickat, sytt...

tröjor och väskor! Kommer snart bilder på allt...

Måndag

Och väldigt segt... Var ute i lördags och festade till det lite. Mycket trevlig kväll, dock lite mycket dricka:D Så jag mådde pyton igår... Usch man är inte 20 längre och det känns när man har festat kan jag säga. Nej det är bättre att jag håller mig vid symaskinen på helgerna, det mår jag ju inte dåligt av dagen efter.

Har snart stickat klart Liams tröja, bara en ärm kvar. Sen blir nästa projekt att sticka en till Amelia, så bra att ha på dagis kyliga dagar. Har köpt fint lila garn som ska blandas med lila mohair, tror det kommer bli snyggt.

Nu ska jag lägga min superpigga son så jag får njuta av tystnaden då gubben är och fiskar...

Rottneros park

Där var vi igår, jättefin miljö att strosa i. Barnen lekte massor i alla olika lekparker som finns och vi njöt av alla blommor. Var verkligen värt ett besök! Åk dit om ni har möjlighet, jag rekommenderar.











Har massor med bilder, fanns extremt mycket att fota. Nu ska jag roa mina barn utomhus så jag kan sitta i solstolen och sticka. :D

ONT!

Jag har blivit sämre i armarna igen... Varför? Ingen läkare vet ju ens varför jag har fått det här, vilket betyder att dom inte kan svara mig på vad som gör mig sämre heller. Lite surt är det men jag är glad över att jag inte har problem med ben/fötter/höfter iaf. Ja ja det ger sig nog...

Mulet idag, undrar vad vi ska hitta på. Barnen har tråkigt, mariebergsskogen är inget som lockar sonen. Han tycker inte det är alls kul där, annars är det ett bra tidsfördriv. Kanske ska gå till lekparken en stund, något måste vi göra innan vi klättrar på väggarna allihop!

Barnvagnsgardin ska sys till A:s kärra, hon ÄLSKAR att åka vagn men blir som sagt arg när solen lyser in. Har 0% koncentration när barnen är med när jag syr, blir avbruten hela tiden :D Därför blir det mest sytt när dom har lagt sig. Har även hittat ett såååå fint klänningsmönster till mig själv, enkelt att sy och så snygg klänning. Behöver nytt tyg först. Hittade massa fina tyger på www.tyg.se  (satin). Får kanske klicka hem lite olika färger.

Ha en bra dag!

Semester

Ja nu är det ledigt i 4 v framöver. Dessvärre har inte Tobias semester förrän v 30 så jag och barnen får försöka semestra själva. Blev så i och med sjukskrivning och allt. Vet inte vad vi ska hitta på idag,  mulet men inte kallt ute...

Har snart monterat ihop en liten kofta som ska till en liten flicka. Visar bild senare. Har även sytt massa väskor som redan har nått sina ägare så jag hann inte få bild... Däremot kommer snart bild på barnvagnsgardinen, ska bara se till att få med mig kameran ut!

Ha en bra dag!

RSS 2.0