Fortfarande inget sytt

Går segt med stickande och syande här hemma, har sån värk så det är helt omöjligt att använda händerna... Måste spara mina handleder till arbetet, imorse kunde jag inte röra fingrarna alls pga stelhet/värk. Enligt läkaren är jag friskare än nånsin eftersom alla prover visade så, att jag är frisk. Skönt att höra att jag är frisk men jag undrar ju fortfarande varför jag har ont?? Rekommenderades sjukskrivning i en vecka vilket jag inte alls är sugen på... Tycker om att gå till jobbet, blir rastlös hemma. Men bestämde mig efter några dagars funderande att det kanske är ett måste för att se vad som händer, kanske blir bättre.

Saknar att pyssla men det blir förmodligen masssssa syande när jag är bättre i mina leder :-) Vill lära mig virka så jag kan virka converse till di små barna. Har ni sett dom?? Supersöta! Försökte virka igår eftersom det är lite skonsammare emot handleden än stickning, men icke! Får spendera kvällarna med att leta mönster istället så jag är redo när jag inte har ont.

Förutom denna värken så är jag glömsk, glömmer och hämta barnen på dagis. Åker till dagis när jag ska hämta dom hos mamma osv. Störande, vet inte varför det blir så här? Jag kommer ju på i samma stund jag kör in bilen på gården att jag faktiskt har glömt att hämta barnen. Men varför glömmer jag! Är rädd för att glömma saker på jobbet. Inte bara rädd för, jag glömmer Hela tiden på jobbet. Så därför är dom nog glada över att jag är hemma nästa vecka ... :-) Kommer förmodligen åka dit och få en kopp kaffe under veckan, viktigt att få språka lite med mina arbetskamrater.

Någon som har något tips på vart man kan få tag på virkade converse?? (mönster alltså)

Snart är det dags för fanta och melodifestivalen! Ha en trevlig helg!

RSS 2.0