Inget syande här...

Jag har inte sytt eller stickat någonting på evigheter... Orsak: Värk i lederna. Har ruskigt ont i handleder, fingrar, fotleder, ben, fötter... Har fått läkartid 31:a januari, hoppas det är något övergående. Har haft värk länge, sen september men har hela tiden trott att det beror på jobbet. Plockar varor hela dagarna, kallt, lyfter fel, ovan att jobba efter mammaledigheten. Så tror inte läkaren, utan ville att jag skulle ta prover och bli undersökt. Tråkigt... Å andra sidan har jag fått mycket tråkiga nyheter så min värk är inget jämfört med det. Vill bara kunna göra allt bra ... Men det kan inte jag och ingen annan heller, och det är det som gör så ont! VARFÖR!!?? Livet är orättvist...  Jag har två friska barn, jag och Tobias mår bra så jag har inget att klaga över. Är tacksam över att jag kan stiga upp ur sängen varje morgon och gå till jobbet, det är inget man ska ta för givet! Jag har alltid sagt att jag vill leva i nuet, ändå gör jag inte det. Från och med nu ska jag försöka njuta av varenda minut!!

Idag har det inte hänt så mycket, städade imorse, slängde skräp och handlade. Sov en stund förut på em, det var skönt med ny energi. Nu ska jag strax natta lillkillen sen blir det fångarna på fortet.

Ha en trevlig kväll!

LEDIG

Jag har tagit ledigt idag, lyx!! Ska ta tag i mitt syrum idag... MÅSTE STÄDA! Det ser rent ut sagt förjävligt ut, skulle behöva lite bättre förvaring. En tur till ikea kanske? Nej, hoppar nog det. Känns lite för bökigt med två barn och handla stora hyllor.

På syfronten är det lugnt, har massa avslutade projekt som bara ligger. Är så trött när jag har jobbat ,hämtat barn och lagat mat så jag sätter mig hellre i soffan och stickar. Har blivit ett par mössor...

Ha en bra fredag!

Nu är julen över!

Skönt att allt blir som vanligt igen, jag har inte hunnit blogga någonting då jag har jobbat mer än vanligt. Har inte sytt mycket heller, inte funnits tid till det. Några julklappar hann jag och knåpa ihop iaf.







Detta sydde jag till Liam och Amelias kusiner, strl 92. Mysiga färger tycker jag. Måste köpa mer tyg så jag kan sy ett par bruna byxor till Liam.

Har även beställt ett blått tyg ifrån jny-design med djur på, sååå fint. Blir nog pyjamasar och tröjor av det.

 Ska försöka sy lite mer framöver, saknar mina sykvällar :-)


RSS 2.0