Hittat en symaskin!

Men hur i h-vete ska jag få hem den??? Finns i Ludvika, 2000 kr ska hon ha. Är 20 år gammal, maskinen alltså... Men den har brodyrprogram vilket innebär att jag kan brodera namn! Är så sugen på den. Ingen som ska till Ludvika snart?? :D Hmmm känns lite onödigt att åka så långt, bensinen kostar ju oxå lite. Får se om jag kan övertala damen som ska sälja att skicka med posten eller nåt...

SNÖ!!

Det ska ju vara 10 grader varmt och sol nu! Jaja, jag vet att det måste komma ner lite för att lösa upp det gamla. Men ändå!

Har varit ledig hela helgen, inte gjort nåt särskilt. Passat på och vilat så jag orkar med jobbet imorrn o resten av veckan.  Vill ha en ny symaskin, får inte ordning på min... Är riktigt sugen på att sy en hel overall till barnen, behöver använda båda maskinerna till det så det är bara o hoppas på att det trillar in lite pengar snart så jag kan köpa en ny. Virkat färdigt ett par converse, är för små för användaren så jag ska knåpa ihop ett par nya. Glömde naturligtvis att fota så nu får ni inte se:( Får skynda mig att göra ett par nya.

Har inget grönt garn kvar och det var den färgen syster ville ha till lillen så det får bli ett besök på garnaffären imorgon. Någon som är sugen på att virka ett par o vill ha mönster?? Kan dela med mig av mitt isf.

Snart ska jag titta på Big b. Jisses vilka vågade människor det finns. Röd som en tomat när jag tittar på det där, okej att man glömmer kameran kanske. MEN man borde ju inte glömma att det finns andra personer i SAMMA rum som kanske inte är intresserade av att höra/se vad som håller på med. Är naturligtvis deras liv och jag har inte rätt att döma, men generad blir jag :D

Ha en bra söndagskväll alla!

Fredag

ÄNTLIGEN!! Är så skönt när fredagen kommer och jag är ledig hela helgen... Ska snart sätta mig i soffan och virka lite mormorsrutor, har fortfarande problem med  leder i kroppen men orkar virka i nån timma innan händerna lägger av. Så det får man vara glad för :-) Har besökt olika läkare på vc och ingen av dom kan säga vad det är för fel på mig, har numera ont i många leder i kroppen, knän, armbågar, fotleder, handleder, fingrar... Skumt. Väntar på remiss till reumatolog nu, hoppas inte på alltför lång väntetid.

Nog med sjukdom! Har sytt lite smått till barnen, nattlinne till Amelia, byxor med bilar på och en tröja/t-shirt till Liam. Påbörjade en filt med lyxfleece på baksidan och rosa framsida... MEN kan inte slutföra då min symaskin bara trasslar sig!!! Har försökt med det mesta men inget fungerar! Någon som har tips?? Skulle vilja investera i en ny maskin men ekonomin sätter stopp för det just nu.

Sugen på att virka en sjal, har hittat så många fina mönster. Ni vet en sån där tunn hålig sjal som passar att ha på våren. En sån får det nog bli!

Trevlig helg på er!!

Kommer lägga ut bilder på virkade converse snart, ska bara ta mig i kragen och knäppa en bild :D

RSS 2.0