Reklam!

Nu måste jag göra lite reklam för en internetbutik med tyger och sytillbehör... Beställde tyger till jackorna jag ska sy till barnen, paketet kom idag med allt jag beställt plus lite till!
Ena manchesterbiten hade ett par cm felvävt så därför fick jag 50 cm extra tyg och två trådrullar á 1000 m i matchande färger till tygerna!!
Syns inte alls att det är felvävt, kanske om man synar tyget. Jag blir så glad när man blir så bra behandlad som kund, är inte alla ställen som skulle gjort så... MG tyger heter företaget, gå in och kika där. Mycket bra priser och fina tyger!

Nu ska jag betala räkningar :-( Sen sy!!!


Ny familjemedlem...


Han är 9 v gammal nu, så liten och söööt! Älskar att bli klappad och matad med diverse godsaker :-)







Hundarna ligger framför buren så fort vi har kommit in ifrån morgonpromenaden, måste ju va me o se ifall matte ger kaninen nåt gott att äta eller ifall buren öppnas så man kan få nosa på bebisen...
Jag ÄLSKAR djur! Skulle kunna ha en hel farm här hemma. Är nog tur att vi bor i ett villaområde så jag inte kan ha fler djur... :-)
Liam har döpt den lille till "fåret shaun", efter barnprogrammet. Är kanske inte det ultimata namnet på en kanin, annorlunda må jag säga att det är i alla fall. :-) Nu är det dags att kika i brevlådan om jag har fått ett paket (HOPPAS) väntar på nya tyger och nytt mönster!!

Ha en fin onsdag!


Lite obloggat sytt

Var ett tag sen jag sydde denna men har inte fått tummen ur och lagt ut bild... :-)


Dockan får agera modell...

Mönstret är mitt eget och tyget kommer ifrån
jnydesign.


Har även blivit ett par haklappar.

Mönster: Ritat av en köpt haklapp jag gillar Tyg: Vaxdukstyg ifrån ÖB! Billigt som tusan 49:-/m...



Har beställt nya tyger, manchester i olika mönster och färger. Ska bli jackor! En till Liam och en till Amelia :-) Blir förmodligen ett par till jackor då jag har fått för mig att det är mycket kul sömnad.
Har inte blivit mycket sytt denna vecka, har haft städvecka och ägnat tid åt barnen... Idag ska jag försöka sy en 50-tals klänning!! Inte till mig då, utan en liten barnklänning. Fick ju en tidning av svägerskan ifrån -54 och där fanns div mönster. Får se om jag klarar det :-)

Ha en superskön lördag!!

Blogga

Har inte hunnit blogga om allt sytt. Kommer bli mer blogg och mer sy från och med nu:-) Är mammaledig i 3 månader från och med idag:-) Känns både roligt och vemodigt... Mår bäst av att ha rutin på vardagarna, blir lätt lite si och så med det när man är mammaledig. Har haft en depression och är LIVRÄDD att jag ska falla tillbaka, för mig är mammaledig=depression... Förknippar mammaledighet med det, hemskt egentligen men jag gör det.
Ska i vilket fall försöka få en kul sommar med mina barn!! Tiden går äckligt fort, så jag VILL verkligen försöka ta vara på småbarnsåren :-)

Trevlig kväll!


Kalas idag igen :-)


Liam blev sååå nöjd med sin nya cykel... tyckte den var cool! Grattis min Liam!! Älskar dig massor :-)

3-års och 1-års kalas...

Har vi haft här idag. Mycket trevligt var det. Vår kille Liam fyller 3 år på söndag!! Stora killen redan... Fort det går...
Kusiner till Liam och Amelia har varit här och lämnat och fått paket, de fyllde ETT ÅR i tisdags så vi passade på och fira alla samtidigt. Ett år!!  Känns som tvillingarna föddes nyss... Liam fick fiiina kläder och spel. Smålego av farmor, han har burit runt på lådan med legot hela kvällen. :-)
A och V fick en rutschkana (stavas det så???), leksak och naturligtvis hemsydda kläder :-)) A fick en röd fordonströja och V en djungelklänning. Tröjan passade perfekt :-)

Denna fick jag av svägerskan :-) Är ifrån 1954! Kul och få inspiration, fanns massa olika söta 50-talsklänningar i.


Amelia leker tittut med kusinen...


fordonströjan!


En suddig bild på tårtan :-)

Måste sy...

en waldorfdocka... Blev så sugen på att göra en, bara sådär :-) Var längesen jag gjorde en, det är ju så kul att se en liten docka växa fram.


Sätter igång genast! Trevlig måndag!

Fordonsklänning


Lite stor för Amelia... Men det gör kanske inte så mycket, va på längden o det kan ju va skönt med en längre klänning oxå :-)

Sydd på overlockmaskinen, mudd i halsringningen och rullsöm i ärm. Enkel klänning men skön att ha på sig det gillas av di små!!

Lite sytt...


En liten bodie strl 62




Stjärnleggins till Amelia...



Röd velourkjol till Amelia...

Har varit sjuk och haft lite tid till att sy men nu börjar det se ljusare ut! Så snart kommer bloggen att uppdateras ofta med nytt-sytt :-)

Ha en trevlig söndag!

Sjuker

Japp här är vi förkylda... Jag och Amelia än så länge. Fast jag hoppas bli bättre snart så jag kan jobba i helgen:-) Blir inte något sytt på grund av förkylningen... Men snart så!

Ska lägga ut lite bilder på tygerna jag fick i veckan!

RSS 2.0