Sol, snart vår!

Solen är framme idag, dags att gå ut promenad! Måndag , ny vecka nya möjligheter! Just nu ligger jag i soffan och är inte alls road av ny vecka ;) skulle vilja ha ledig helg resten av våren, somnade nio i soffan igår. Hann inte se mer än halva filmen , suck ! Ändå är jag trött idag... Men det hör väl till graviditeten.  
Var på Ikea och småhandlade igår, det blev ett litet "bänkväxthus" som jag ska ha i köket. Ska bara måla om skänken först . :) och sätta upp lite hyllor :) har målat om trappen nu, är så nöjd!!! Brunt till vitt :)) 

Trött

Japp, det är jag... Seg som kola! Har varit pigg sedan v 14 ungefär och det har varit jätteskönt! Men nu är jag seg, vill bara sova. Är i v 22 nu så det kan hända att tröttheten försvinner för att sen komma tillbaka igen i slutet av graviditeten. Hoppas!! För övrigt mår jag bra, känningar i bäckenet men kan fortfarande gå på kvällen:))
 
Börjar jobba strax efter lunch idag så nu har jag och barnen soffhäng en stund innan det är dags för lunch. Virkar en filt till bebisen i pippifärger, allt jag har orkat ta mig för i syväg:) visar bild nån dag! 
 
Ha en bra dag!

RSS 2.0