Sjukskriven ett par veckor

blev jag idag. Känns konstigt men det är inget att göra åt saken, bara hoppas på att jag får svar av reumatologen till veckan när jag ska dit. Klarar inte lyft eller böja på rygg, knän. Kassa är helt uteslutet då jag jobbar med armarna då och mina axlar och armbågar el handleder klarar inte det. Blä. Känns trist. Men men det finns mycket värre saker så lite sjukskrivning är väl inget att gnälla över. Skulle kunna jobba som hundrastare då jag ska promenera så mycket jag kan, när jag går känner jag nästan ingen smärta alls... Lite i ländryggen men axlar, hals, armbågar, knän, bröst, fotleder är smärtfria. Så läkaren tyckte det var bra att ordinera mig promenader.

Har sytt en tröja i strl 80, ska fixa bild på den innan den ska hem till sin nya ägare. Annars är det lugnt på alla pyssel, orkar inte. Samtidigt ska jag inte vara stilla så det är säkert inte dumt att sy lite då o då men bara när jag har lust och ork. Har hittat massa fina solhattar som jag vill sy, fick ett supertips av en anställd på tygaffären när jag var där sist. Det måste testas!!

Nu blir det en varm dusch för att mjuka upp denna stela kropp:D

Påskkärring



Sydde detta påsksket till A igår, förkläde och huckle. Hoppas lilla smulis blir nöjd!! Liam vill också ha något sytt, lite klurigare till han så jag får se vad jag hittar på.

Förklädet tog ca 20 minuter att sy, hucklet 5 min. Snabbt och enkelt!


Jag är fortfarande frisk...

Hoppas jag klarar mig utan magsjukebakterier... Har handlat, sovit två timmar och nu på em har vi varit ute och grillat korv, gått promenad med hundarna. Så skönt väder ute! Mår bra i lederna när det är såhär, därför känns det bra att vi är på väg emot sommaren nu. Mitt största bekymmer med min ledsjukdom är att jag är så in i h-vete stel på morgonen, tar flera timmar innan jag kommer igång. Värktabletter hjälper inte emot min svaghet/stelhet tyvärr, det är bara rörelse som gör det bättre. Så jag får se till att aldrig vara stilla, hahaha. Ska på nytt besök snart, ska bli såååå skönt. Hoppas att läkaren har svar på vad det är för fel.

Barnen mår mycket bättre nu, Tobias var orolig i magen igår men vet ej om han hade magsjuka el ej. Kunde ju äta o så men var ordentligt sliten. I vilket fall mår han bättre nu. Så när barnen sover ska jag skynda mig att sy en påskutstyrsel till lillan och ev en till Liam. Kommer bild på det snart...

Trevlig kväll!

MAGSJUKA

Blääää! Amelia började i måndags, Liam igår och Amelia igår igen!! Inväntar min tur, jag borde få det... Klarade mig i julas så det vore konstigt om jag inte fick det nu. Men det är ju en snabbt övergående sjukdom som tur är. Har sytt en molnklänning till lillan som jag tänkte visa er. Jag blev supernöjd, det blev inte A :-( Hon vägrar använda den. Kan iofs bero på att hon varit sjuk sen i måndags.


  Strl: 92

Tyg: Tygfabriken

Lätt att sy, så det blir nog många såna klänningar.

Har även virkat en sjal för lääänge sen som jag tänkte visa.


Virkad med kärleksknutar, söt att ha en kall sommarkväll.

För övrigt är jag sjukskriven, kunde inte lyfta höger arm igår så efter besöket hos arbetsterapin åkte jag till jobbet och blev hemskickad av min chef ganska direkt efter att jag kom... Jag har inflammationer i alla leder upptill, axlar, nyckelben, armbågar, nacke. Så det är nog ganska klokt att vara hemma en vecka och se om det blir bättre. Känns inte sunt att gå på tabletter och jobba när men inte vet vad det är, så nu har även jag insett det ;-)

Har virkat converse oxå som jag måste visa, är inte riktigt klara men jag bjuder på en bild ändå.


Gröna är i strl 6-12 månader rosa 0-6 månader  är som sagt inte klara då det ska dit märken och skosnören. Hör av er om ni vill köpa. Pris: 90 kr paret.

Till sist ska ni få en bild på en sjuk liten pojke...



Har sovit en timma nu, likaså pappan i huset. Han gick upp för att lägga Amelia... Har inte kommit ner än så jag antar att dom sover... Därför har jag tid att sitta här och ösa ut bilder :D Tänker inte väcka dom än på ett tag...

Ha en GLAD PÅSK!!


Ny symaskin

Nu är den här, en brother. Är väldigt nöjd då det går att skriva bokstäver med den!! Ska bli så kul att testa o brodera, har inte haft ork att lära mig men ikväll är det jag och maskinen. ( hockey på tv, inget jag gillar) Ska sy molnmössor till barnen och kanske kan det bli ett namn på mössorna. Hoppas jag kan få en bild ikväll på ett färdigt projekt, var ett tag sen jag bloggade med bild men det beror på att jag inte har orkat pga min värk.

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0