Waldorfdockor till salu!!

Snart kommer jag att sälja mina dockor som jag har tillverkat, dom bara står här på en hylla och jag skulle tro att dom mår bättre av att bo i ett hem där dom får leka :-)

Bilder kommer snarast.

Vädret är fantastiskt, hoppas det håller i sig. Har inte alls lika ont när det är varmt. Idag har jag plockat lite här hemma och varit till arbetsförmedlingen för att försöka få hjälp med något sorts anpassning i arbetslivet. Men icke! Det var för tidigt, jag anser däremot att det måste vara bättre och ta tag i saker och ting med en gång om det nu är så att jag måste byta arbete. Jag kommer ju inte att bli bättre på en vecka vad jag har förstått och jobba vill jag gärna göra, så enda lösningen är väl att försöka hitta nån typ av arbete som passar mig så snart som möjligt?! Vad väntar vi på liksom? Men men jag får göra som dom säger, det hela kommer antagligen sluta med att jag inte får pengar ifrån försäkringskassan. Därför jag känner mig stressad över situationen, vill aldrig hamna där (i konflikt med fk).

Ha en härlig kväll!

Solhattar

Måste pigga upp förra inlägget med lite sommarkänsla.









Båda solhattarna är sydda i strl 18 månader. Var tvungen att testa att sy i två helt olika tyger det ena bomullstyg och det andra trikåtyg, ska  sy upp i alla färgerna i molntyget.
 Liam ville så gärna vara modell till hattarna så det fick han vara trots att storleken inte är hans, skiljer inte mycket i storlek på Liam och Amelias huvudomkrets så dom passade Liam ganska bra.







Sista bilden blev lite suddig men jag ville bara visa den blå solhatten på.

Här kommer även bild på Mosters killes nya tröja, strl 80.



Mjukledsreumatism...

blev diagnosen... Jaha, värk resten av livet. Det känns sådär, skönt att veta vad det är som spökar i kroppen samtidigt som det är tråkigt att det inte finns behandling. För att förklara hur jag mår: På natten/morgonen är det värst... VÄRK så det står härliga till, ömma muskelfästen och framförallt stelhet. Jag kan inte lyfta av mig täcket på natt/morgon för det gör fruktansvärt ont samtidigt som jag känner mig svag i musklerna. Sen tar det ca 4 timmar och komma igång (få igång rörligheten i kroppen). Under dagarna kan jag få plötslig värk (känns som armen ska gå av) oftast om jag är stilla. Så det bästa är om jag är igång, tex promenader. Däremot vet jag själv att kyla, lyfta och ensidiga rörelser gör det värre. Mitt arbete består bara av lyft i kyla/ensidiga rörelser(kassa) vilket betyder att jag antagligen måste byta arbete och hur lätt är det. Läkaren sa så här: " Du är 30 år gammal och ska arbeta tills du är 65, du verkar vara en positiv människa med rätt inställning så jag tror att du kommer klara att arbeta i ditt liv med rätt sorts arbete"

Så jag vet inte vad som händer nu, är sjukskriven en vecka till sen är det företagshälsan som har hand om mig igen(hoppas jag). Vill hellre vara kvar där då jag tror att han kan hjälpa mig på något sätt med lösning så jag slipper sjukskrivning.

Alla har sitt bekymmer här i livet och det här är mitt nu, är ändå tacksam för att jag inte fick någon värre sjukdom.

Så syandet ligger lite på is, blir något plagg då och då. Ska försöka mig på en tunika till Amelia så hon har att byta med.

Ha en bra kväll!!




Tisdag

och imorgon är det den efterlängtade onsdagen!!!! Läkarbesök, äntligen. Hoppas innerligt på att jag ska få svar på mina prover och att herr dr kan ställa en diagnos! Vill veta vad det är som gör att jag har värk. Idag har jag varit på vårdcentralen med Liam, koll på öronen efter öroninflammation. Vet i tusan om vi kom fram till något, jo att det inte blir nån kurva på vänster öra... Säger mig inte så mycket men läkaren sa att enl hans undersökning såg allt fint ut. Så vi får se om vi får remiss till öron, näsa, hals.

Annars händer det inte mycket här, sega dagar. Orkar inte städa heller så det blir mest promenader med hundarna. Lyckliga vovvar:-) Och jag har inte värk när jag är i rörelse så det är bra för alla 3. Nu ska snart barnen hämtas på förskolan, hoppas solen tittar fram så vi kan vara ute.

Ha en bra dag!!

RSS 2.0