Jobbhelg

Min jobbsöndag är avklarad! Lördagen hade vi kalas för Liam igen. Ny vecka , nya möjligheter= Nya virkprojekt hehehe.

Håller på med en virkad kanin just nu, sen blir det en skölpadda eller en elefant? Finns massor som jag vill virka, skulle sitta bra med semester nu :D

Hoppas alla mammor hade en bra dag igår, jag fick jobba men blev firad med blommor och grillat på bordet när jag kom hem ifrån jobbet. Uppskattades!

Idag börjar jag sent, dvs 15.00 så då blir det solstol (om vädret håller i sig) och virkningen i högsta hugg.

Ha en bra dag!

Jobb, kalas och sytt

Hinner inte med att blogga!... Men har faktiskt hunnit med att sy lite.



En velourkofta till lillan, blev ett par tillhörande leggins men dom finns ej på bild än. Har även sytt en väska, kasse eller vad man ska kalla det för. Finns inte heller på bild.

har inte hänt så mycket förutom att hunden är dålig



Kissar ner sig och dricker mycket vatten, har varit hos veterinären och tagit prover men allt ser bra ut. Veterinären ville att vi skulle sära på hundarna och mäta vattnet han dricker för att se om det är normal mängd. Svårt att veta när man har två som dricker ur samma skål. Han har även patella på båda knäna så det återstår att se om det blir sämre för då blir det antagligen operation. Stackars vovve, inte lätt när man inte kan säga vad som är fel...

Har massa syplaner OCH en trasig overlock maskin... :( Har inte råd att köpa en ny! Hoppas den går att laga för en billig peng! Så nu blir det sömnad på min vanliga symaskin vilket betyder att det inte blir så mycket barnkläder sydda, kanske klänning till A.

Veckorna flyger fram, jisses vad fort det går! Snart semester :) Sova, bada, grilla, INGA MÅSTEN, det ser vi fram emot!!!

Ha en bra måndag! ( vi är lediga i två dagar pga sambons jour, fint väder och lediga är såååå skönt)

RSS 2.0