Sjuka

Idag är vi hemma ifrån jobb och förskola, vi är sjuka alla tre. Amelia fick åka till vårdcentralen igår, ringde dit för att jag tyckte hon var mer sliten än i helgen. Dessutom hade hon nässelutslag över hela kroppen när hon vaknade. Tobias åkte dit med henne kl. 10.00, ringer mig 45 minuter senare och säger att hon har streptokocker... Jag har haft ont i halsen och kände mig riktigt risig igår så jag ringde dit och bad om en tid till mig och Liam, han fick ont i halsen för ett par veckor sen och har varit tjock i halsen sen dess. Fick stressa ifrån jobbet 15.15 för att vara på vc 15.30 lämnade dessutom mina arbetskamrater i skiten då dom fick jobba en kort i 45 min. Såååå dåligt samvete, men vad skulle jag göra det fanns ingen annan tid. Mycket riktigt hade både jag och Liam halsfluss, så nu är det penicillin som gäller för oss... Jag var inte välkommen till jobbet idag :) Undrar varför :)
Sov länge idag, Amelia vaknade inatt och har legat hos mig och tittat på teletubbies. Somnade om vid sextiden och sov till 8.30!!! Det behövdes nog för att orka med dagen med 39 i temp och två mindre glada barn, Tobias jobbar och ska iväg på julbord i em/kväll, det blir en lååååång dag. Orkar inte ens sticka, så det blir soffläge idag. Måste ut med hundarna först, en kort promenad får det bli!

Ha en bra dag alla!

Sjuk smulis...

Igen. Hostar, feber, ögoninflammation.... Är ledig idag och imorgon som tur är.





Raggisar



Rosa stickade i akrylgarn, grå stickade i 50% ull 50% akryl. Båda har redan använts flitigt. Antar att jag kommer få sticka mååååånga sockar i vinter.


Bilder kommer...

Jag lovar!! Idag ska jag sticka färdigt ett par sockor, sy ihop en tröja, virka färdigt en av sjalarna, börja på en ny halsduk! Varför påbörjar man alltid nya projekt innan man slutfört det man håller på med??? Jag vill hinna så mycket som möjligt och intalar mig själv att jag kan göra lite på var sak så blir jag snabbare färdig, hehehe.... Jodå det blir allt liggande i en korg, ända tills jag får panik när jag ser högen växa och slutför minst en av sakerna.

Är nu ledig i 4 dagar!! Ska bli skönt faktiskt, mycket att fixa med här hemma och alla julklappar ska inhandlas. Det får jag och barnen fixa när vi är hemma, vore ju skönt att slippa stå där en vecka innan julafton och behöva panikhandla dom sista klapparna.. Skulle tro att det blir så i år igen :D

Återkommer under dagen med bilder på FÄRDIGA stickade sockor. Ha en trevlig lördag!

RSS 2.0