Bebisfiltar

Har kommit en liten bebis till världen i släkten, det innebär att jag får sy fina filtar:D Grejar för fullt med mönster, tyger, färgval... Så roligt! Speciellt filtarna, blir inte så mycket filtar sydda eftersom vi knappt nyttjar det hemma längre. Men nu får jag sy massa söta plagg. Har letat "lyxfleece" även kallat "microfleece" men hittar inga roliga mönster, någon som har tips?

Ska snart åka och lämna barnen på förskolan för att sen åka och jobba i em, sådär kul och börja på em men det går det med. Har putsat fönster idag så lite vettigt har jag fått gjort.

Hittade en bild på ett sängset som jag har glömt och visa er:



Sytt till spjälsäng 100*130.

Liams mysis!




Söndag!

Jisses vad helgerna går fort! Igår hade vi en dag ute, kastade blommor, krattade massa gräs som låg kvar efter gräsklippningen mm. Skönt att vara ute dom sista fina höstdagarna, snart är det kallt... Så idag kan jag sy med gott samvete. Börjar med en dyna till Nira, i päls naturligtvis. Hon fryser som busen redan. (för er som inte vet är Nira en chiuahua)

Har fått ett nytt schema på jobbet som jag är väldigt missnöjd med, slutar INTE EN DAG före 18.00, innan det gjordes fick jag höra att det skulle vara rättvist. hmmmm För alla andra kanske min uppenbarligen inte för mig, får ta upp detta det första jag gör imorgon på jobbet. Har gått och tänkt på detta hela helgen... Eller så kanske detta är ett ypperligt tillfälle att göra någonting nytt? Vet inte.

Ha en skön myssöndag i regnet!

cortison

Ny läkare, nya bud... Läkarn tror på muskelreumatism vilket betyder att det går att behandla med cortison! Så det äter jag nu, mår toppen. Har fruktansvärt ont i benen igen men för övrigt mår jag bra!! :D Undrar om benvärken har att göra med cortisonet!? Någon sorts biverkning,eller att det händer något annat i kroppen. Jag är såååååå pigg! Sovit som en prinsessa till 06.30 då jag vaknade utvilad/pigg/full av energi, fantastiskt! Tänk om detta hjälper och jag blir frisk... Då har jag gått med värk/sjukskrivning i ett år helt i onödan... Cortisonet kan göra så man blir överaktiv, jag känner mig inte så MEN jag känner mig frisk. Härlig känsla! :D Så kasta in era beställningar nu, så ska jag sy som en besatt! hehe

Igår hade vi besök av K och barnen, kan inte fatta att två små killar kan leka så bra. Vi såg dom inte på ca 2 timmar?! Utelek och senare lekte dom på Liams rum. Vi fikade, torkade hundkiss (Lucky har förmodligen urinvägsinfektion) Pratade, gosade med sååå söt bebis. Syster och Leo var oxå här.

Idag blir det pyssel och sen jobb. Återkommer senare.

Härliga lördag

Åhh vad skönt det är och vakna upp en lördag och vara ledig, helgerna får en helt annan känsla när man jobbar(om man är ledig vill säga).
Idag ska vi till älskade LEO på ettårs-kalas!! Han fyller på tisdag men vi firar i förväg, ska oxå passa på att fira min lillasyster som fyller år imorgon!
Innan det är jag sugen på att sy men det hinns inte, städning får gå före... suck.

Igår var jag ute och letade presenter , kan inte avslöja vad jag köpte än;)
Hittade massa annat braigt som jag tänker tipsa om:

Rusta: Gummistövlar 49:- Med döskallar till Liam och rosa med hjärtan till Amelia.
HM: Hello kitty- cars mössa 59:- Barnen blev överlyckliga!
Rusta: Mjukisbyxor 49:- Fanns i storlekar 98-122, perfekt för dagisväskan.

Och såklart en carströja till Liam... Mamma jag måååååste ha en sån. Jag ver extremt stressad så han fick den:D Mutor ni vet...

Presenterna kommer jag visa efter kalaset.

Ha en bra lördag!

Imorgon...

ska jag ha möte med fk och min chef. Mina dagar är snart slut?! Vilket betyder att jag måste klara att jobba annars får min arbetsgivare säga upp mig... Jag vill absolut inte bli uppsagd och gå arbetslös, får se hur det går. Har funkat bra att jobba 50% har ju fortfarande ont men inte ont som jag hade i April, vem vet det kanske går utmärkt att jobba 75%.
Väntar på besök hos ortopeden, 12 v väntetid... Så det lär inte bli än på ett tag. Får se vad vi kommer fram till imorgon.

Inget sytt faktiskt, mycket tevetittande så då passar det bättre med stickning :) Amelias tröja är snart klar. Efter det fortsätter jag på min poncho, ska bli så roligt att se det färdiga resultatet.

Nu snart tv-dags, först en tur till affären för att inhandla frukt!

RSS 2.0